Online women's health magazine

Online women's health magazine

Blog

Loading...
Gezondheid

Weet jij wat je dagelijks op je huid smeert?

Ik viel ik er vroeger ook voor: mooie marketingslogans die je vertellen dat reguliere cosmetica zorgt voor een mooie, stralende en rimpelloze huid. Toen ik gezonder en bewuster ging leven, kwam ik er tijdens mijn ontdekkingstocht achter dat dat helemaal niet klopt.

maandag om 07:00
Loading...
Zwangerschap & Moeder zijn

Wat wil je doorgeven aan je kind?

Why? Regelmatig stel ik mezelf de vraag: waarom doe ik wat ik doe? Wat is mijn BIG WHY? Waarom help ik (aanstaande) moeders emotioneel sterker worden? Waarom wil ik zo graag rust en vertrouwen creëren bij deze groep vrouwen? Waarom fascineert het me zo als vrouwen moeite hebben met bijvoorbeeld zwanger worden, moeten dealen met miskramen en ander verdriet op dat gebied?

vrijdag om 06:30
Loading...
Mindset

Focus op dat wat je wél wilt.

Hoe vaak staan jouw gedachtes je in de weg om je doel te bereiken? Wist je dat je gedachtes het grootste obstakel zijn om bij de club van vitale vrouwen te gaan horen?

07 okt. 2019 om 07:30
Loading...
Gezondheid

Detoxen met PCOS.

Doe jij weleens een detox? Vorig jaar deed ik een milde detox, met de sappen van Frecious. Dat is me zo goed bevallen dat ik het dit jaar nog eens gedaan heb. In dit artikel vertel ik je over het belang van een detox en mijn ervaringen.

04 okt. 2019 om 06:30
Loading...
Gezondheid

Zo slaap je beter en word je energiek wakker.

Wist jij dat de meeste mensen zich bij het opstaan niet fit en uitgerust voelen? Vaak heeft dat te maken met een verkeerd slaapritme. Wist je dat er vier chronotypen zijn, met elk een ander slaappatroon? Weten welk type je bent, zorgt ervoor dat je beter slaapt en energieker en uitgerust wakker wordt. Het zorgt er ook voor dat je lichaam beter kan functioneren; een betere stofwisseling, minder snackattacks, meer energie en een heldere geest. Doe de test en ontdek welk type jij bent!

02 okt. 2019 om 06:30
Loading...
Voeding

Dit eet je in de herfst.

Vorige week zat ik nog heerlijk in de zon op een zeilboot in de baai van St. Tropez. Volop zomer. Maar, toen we uit het vliegtuig stapten op Schiphol voelde ik het meteen: de herfst is nu echt begonnen. Er is duidelijk verandering in de lucht. De dagen worden korter, de lucht voelt fris aan, de nachten zijn kouder en de wind begint aan te trekken.

30 sep. 2019 om 07:00
Loading...
Lifestyle

Naakt yoga: doei schaamte!

‘Iieek mijn borsten zien er niet uit op deze manier... Jemig die buikrollen... Wat doen die moedervlekken hier... en die beharing dan...’. Dat waren mijn gedachtes toen ik in de privacy van mijn eigen kamer besloot om naakt yoga te beoefenen. Ik ben eigenlijk altijd heel erg tevreden geweest met mijn lichaam. Ik had deze nare gedachtes over mezelf dan ook niet verwacht. Maar, na een uur voelde me ik sexy, vrij en helemaal gelukkig met mezelf.

25 sep. 2019 om 07:30
Loading...
Voeding

Wat is gezonde voeding?

Eet jij gezond, of denk je dat je gezond eet...? En, wat is dan gezond eten? In een notendop: zoveel mogelijk pure, onbewerkte voeding, zo min mogelijk geraffineerde suiker, en veel, veel groenten. Het is niet moeilijk. Zoveel mogelijk onbewerkt, dus het liefst niet uit een fabriek. Dat klinkt misschien simpel, maar in de praktijk is het soms lastig. Welke producten kies je wel en welke niet?

23 sep. 2019 om 00:00
Loading...
Gezondheid

Ziekte voorkomen met selfcare.

Dagelijks spreek ik vrouwen in mijn praktijk die gezondheidsklachten hebben. Ik leer ze over wat voeding voor je lichaam kan betekenen. En hoe het vrouwelijk lichaam in elkaar zit. Op die manier wordt het vanzelfsprekend om te stoppen met bepaalde voedingsmiddelen en andere producten toe te voegen.

18 sep. 2019 om 16:00
Door Kim Ooms
Loading...
Seks (en relaties)

We versieren niet meer.

Vorige week sprak ik drie keer mannen die me iets vertelden dat me flink verbaasde. Zij ervoeren namelijk allemaal hetzelfde probleem: er wordt niet meer versierd. In de kroeg, in de club, tijdens een feestje. Nergens waar zij kwamen zagen zij nog de mogelijkheid om te flirten met dames. En dit lag niet alleen aan de dames, maar ook aan deze mannen.

16 sep. 2019 om 08:00
Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK