Online women's health magazine

Online women's health magazine

Blog

Loading...
Lifestyle

Naakt yoga: doei schaamte!

‘Iieek mijn borsten zien er niet uit op deze manier... Jemig die buikrollen... Wat doen die moedervlekken hier... en die beharing dan...’. Dat waren mijn gedachtes toen ik in de privacy van mijn eigen kamer besloot om naakt yoga te beoefenen. Ik ben eigenlijk altijd heel erg tevreden geweest met mijn lichaam. Ik had deze nare gedachtes over mezelf dan ook niet verwacht. Maar, na een uur voelde me ik sexy, vrij en helemaal gelukkig met mezelf.

25 sep. 2019 om 07:30
Loading...
Lifestyle

Beachyoga (met vier yoga-video's!).

De zomer is deze week weer even terug, heerlijk! Een groot grote voordeel van yoga is dat je deze sport altijd en overal kan doen. Heerlijk vanuit huis, in één van de vele mooie yogastudio’s in Nederland rijk is, of op het strand! Wat mij betreft is het strand met stip de beste zomerlocatie voor yoga. In dit artikel ontdek je interessante strandfeitjes én bijzondere strandyoga-locaties in Nederland.

19 aug. 2019 om 06:30
Loading...
Lifestyle

Welke vorm van meditatie past bij jou?

Geleide meditaties, meditaties waarbij je 20 minuten op een kussen zit, meditaties op muziek, meditaties door mantra's te zingen... er zijn vele vormen van meditatie. Heb jij al onderzocht welke vorm het beste bij jou past?

09 aug. 2019 om 06:00
Loading...
Lifestyle

Sporten op je lege maag.

Waarom ik juist ga sporten als ik honger heb? In dit artikel lees je over de twee belangrijkste redenen waarom het gezond en verstandig is om te sporten als je trek of honger hebt. Op een lege maag sporten heeft superveel voordelen!

05 aug. 2019 om 07:00
Loading...
Lifestyle

Wat trek je aan tijdens warme zomerdagen?

Als volle vrouw, curvy heet dit tegenwoordig, vond ik het heel lastig om leuke kleding te vinden waar ik mij blij in voelde tijdens de zomer. Zeker wanneer de temperaturen buiten hoger werden kreeg ik het nog warmer. Want, wat moest ik aan?! T-shirts zitten al snel te strak en leuke rokjes zijn vaak te kort om m'n knieën te bedekken (ja, ik verstop ze liever...).

24 jul. 2019 om 00:00
Loading...
Lifestyle

5 yoga-oefeningen voor vermoeide ogen.

Hoe vaak kijk jij iedere dag naar een scherm? Veel op schermen kijken heeft effect op je ogen; droge, brandigere, tranende, geïrriteerde ogen en zelfs minder kunnen zien. Daarom deel ik graag 5 korte yoga- oefeningen om oogklachten te voorkomen.

15 jul. 2019 om 07:00
Loading...
Lifestyle

Afvallen door ontgiften.

Heb jij overgewicht? Vijftig procent van de Nederlanders is, in meer of mindere mate, te zwaar. Het is nog niet zo bekend dat dit niet alleen maar komt door teveel eten en te weinig lichaamsbeweging.

26 jun. 2019 om 06:30
Loading...
Lifestyle

The secret of breathing.

We staan er meestal niet bij stil en toch doen we het constant. Onze ademhaling gaat volautomatisch. We ademen gemiddeld 23.000 keer per dag en verwerken daarmee ongeveer 10.000 liter aan zuurstof. Maar wat is ademen eigenlijk en hoe kan je ademhaling je gezondheid verbeteren? In dit artikel lees je verrassende feiten over ademhalen.

18 jun. 2019 om 12:00
Loading...
Lifestyle

6 tips voor een groener beautyritueel.

Wist jij dat de beauty-industrie, op de auto-industrie na, de allergrootste industrie ter wereld is? Dat betekent dat het maken van je make-up en verzorgingsproducten voor heel veel milieuvervuiling zorgt.

04 jun. 2019 om 06:30
Loading...
Lifestyle

Stress? Deze tips zorgen voor meer ontspanning.

We hebben allemaal momenten waar we tegen opzien: het geven van een presentatie, een bezoek aan de tandarts, een sollicitatiegesprek, de deadline voor het inleveren van je administratie etc. Er zijn momenten waarop de druk overweldigend kan zijn en het hart je in de keel schiet, het klamme zweet in je handen staat en de paniek toeslaat. In deze blog geef ik 7 tips die ervoor zorgen dat jij stressvolle momenten fluitend tegemoet gaat.

28 mei 2019 om 06:00
Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK