Online women's health magazine

Online women's health magazine

Blog

Loading...
Mindset

Focus op dat wat je wél wilt.

Hoe vaak staan jouw gedachtes je in de weg om je doel te bereiken? Wist je dat je gedachtes het grootste obstakel zijn om bij de club van vitale vrouwen te gaan horen?

07 okt. 2019 om 07:30
Loading...
Mindset

Hypnosetherapie bij kinderen.

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen. Moedeloos word ik ervan! De hoeveelheid pillen die kinderen moeten slikken omdat ze te druk zijn, last van hun darmen hebben, zich slecht kunnen concentreren, maagklachten hebben of in bed plassen. De lades van veel ouders, juffen en meesters liggen vol met medicijnen tegen ADD, ADHD, hoofdpijn en brandend maagzuur.

06 sep. 2019 om 06:30
Loading...
Mindset

Naar de ups via de downs.

Twijfel je weleens of je de juiste keuzes maakt? Poe, ik kan een boek over m’n downfalls vol schrijven.

26 aug. 2019 om 07:00
Loading...
Mindset

De power van je mind.

“Ik bruis van energie en voel me zo licht als een veertje.” Deze affirmatie heeft mij geholpen om binnen een paar weken van uitgeput en te dik naar bruisend van energie en kilo’s lichter te gaan. Simpelweg door mezelf een ander verhaal te vertellen.

22 jul. 2019 om 06:00
Loading...
Mindset

Ruim je eetgewoontes op om weer lekker in je vel én je kleding te zitten.

Van opruimen word je blij. Marie Kondo, de opruimgoeroe, schreef er zelfs een boek over; 'Opgeruimd' en overal ter wereld gaan mensen volgens de Marie Kondo-stijl aan de slag om hun huis op te ruimen. Je leefstijl veranderen, om weer lekker in je vel en je kleding te zitten is precies hetzelfde als opruimen. Je ruimt oude gewoontes op die je niet meer helpen en omarmt nieuwe gewoontes die je wel verder helpen.

19 jul. 2019 om 06:30
Loading...
Mindset

Hypnose als therapie.

Waar denk jij aan bij hypnose? Aan Rasti Rostelli die mensen onder hypnose de raarste dingen liet doen? Of... een effectieve vorm van therapie? Er bestaan nog steeds veel misverstanden over hypnotherapie. Zo zijn veel mensen bang om de controle te verliezen tijdens een sessie. En toch, is hypnose in opmars. Het werkt bij tal van lichamelijke en geestelijke klachten namelijk heel snel en direct. Het is tijd om die misverstanden voor eens en voor altijd uit de weg te ruimen.

12 jul. 2019 om 19:00
Loading...
Mindset

Leef je leven zoals jij dat wilt.

We komen allemaal op een gegeven moment op een punt in ons leven waarop we onszelf de vraag stellen: Wat wil ík?

25 jun. 2019 om 06:30
Loading...
Mindset

De kracht van weten wat je wilt tijdens kinderwens, zwangerschap en moederschap.

Als het op huis-tuin-en-keuken knopen doorhakken aankomt moet ik bekennen dat de credits hiervoor meestal naar mijn vriend gaan. De kleurstalen voor de muurverf in de woonkamer liggen nu al zo'n drie maanden op de keukentafel… en zo kan ik je nog wel twintig voorbeelden geven. Totdat mijn vriend zegt: “nu beslis ik gewoon.” Waarna ik alsnog snel beslis. Oke, zo moeilijk was het blijkbaar toch niet...

03 jun. 2019 om 06:30
Loading...
Mindset

Een pot goud (over het hoofd en het hart).

Terwijl het druilerig weer is buiten en mijn gezondheid te wensen overlaat stel ik mezelf de vraag hoe nu verder..?

30 mei 2019 om 06:00
Loading...
Mindset

Stappenplan: goed voor jezelf zorgen als je endometriose hebt.

Op welk social media-kanaal je ook kijkt; selfcare kom je overal tegen. Het is een super actueel onderwerp. En, terecht, want zelfzorg is zo belangrijk! Ook ik wijs je graag op het belang van goed voor jezelf zorgen, zeker als je endometriose hebt.

13 mei 2019 om 07:00
Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK