Online women's health magazine

Online women's health magazine

Blog

Loading...
Seks (en relaties)

Fantaseren over seks.

In veel aspecten van het leven worden we aangemoedigd om onze fantasie te gebruiken. We stimuleren kinderen om hun fantasie te gebruiken. We doen een beroep op onze fantasie als er een plan bedacht moet worden, als we creatief willen zijn. Kunstenaars, mode-ontwerpers en schilders laten zich veelal leiden door hun fantasie. In veel situaties kan fantasie voor mooie momenten zorgen.

04 mrt. 2019 om 07:30
Loading...
Seks (en relaties)

Mijn grote liefde overleed aan een hersentumor.

​Ik was 25 jaar oud en zag mijn grote liefde voor het eerst in mijn ouderlijk huis. Stefan was een goede vriend van mijn broer en mijn broer had hem uitgenodigd om samen de Tour de France te komen kijken. Achteraf bleek dat mijn broer Stefan met voorbedachte rade had meegenomen naar huis. Om hem aan mij te koppelen. Pas weken later biechtte mijn broer dit op. ;).

17 feb. 2019 om 22:06
Loading...
Seks (en relaties)

Ik trouwde met mijn jeugdliefde.

Ik ontmoette mijn (nu) man toen ik 13 jaar oud was. Op een kermisborrel, waar ik absoluut geen zin in had. Maar, mijn vriendinnetje stond erop dat ik meeging en aangezien ik bij haar logeerde, had ik weinig keus.

15 feb. 2019 om 07:00
Loading...
Seks (en relaties)

Dit zijn de ingrediënten van een goede relatie.

Liefde is mooi en een groots ding, héél groots. En zoals grote gebouwen een meerjarig onderhoudsplan nodig hebben, heeft een liefdesrelatie dat ook. Dit zijn de ingrediënten van een goede relatie.

14 feb. 2019 om 07:00
Loading...
Seks (en relaties)

Ik emigreerde voor de liefde.

Met mijn beste vriendin plande ik een weekendje weg. Heerlijk, een weekend lang shoppen, girls-talk en gezelligheid. We vierden oud & nieuw in Berlijn.

13 feb. 2019 om 17:17
Loading...
Seks (en relaties)

Mijn hart volgen, of dat van een ander?

Een relatie is het toelaten van een ander in je hart, je kwetsbaarheid, je seksualiteit. Jezelf durven zijn en de ander ook mogen laten zijn wie die is. Mooie woorden, maar is dat dan ook wat ik werkelijk doe?

11 feb. 2019 om 06:00
Loading...
Seks (en relaties)

Slaapkamergeheimen: initiatief nemen.

​Dagelijks hoor ik het. “Ze wil dat ik meer initiatief neem.” Of; “mijn vriendin neemt nooit initiatief.” Als ik vraag wat precies bedoeld wordt met initiatief nemen, volgt meestal een antwoord waaruit blijkt dat ze het eigenlijk niet weten. Dit geldt zowel voor degene die het verwijt krijgt als voor degene die het de ander verwijt. Het is een gemakkelijk woord om te gebruiken en om het een ander te verwijten, maar wat het precies betekent en hoe het je het dan graag anders zou willen zien, is onduidelijk.

14 jan. 2019 om 00:00
Loading...
Seks (en relaties)

Slaap jij naakt?

Naakt slapen. Veel mensen vinden het maar niks. Uit onderzoek is gebleken bleek dat minder dan 10% van de mannen en vrouwen naakt slaapt en dat 75% in een pyjama slaapt. Zonde, als je bedenkt waar het allemaal goed voor is. Naakt slapen kan een magische werking hebben op je relatie.

11 dec. 2018 om 09:00
Loading...
Seks (en relaties)

De kunst van vibrators en een snel orgasme.

Seksspeeltjes. Iedereen kent ze, heel veel mensen hebben ze, maar lang niet alle mensen durven dit toe te geven. Sterker nog, alleen al bij het uitspreken van het woord ‘vibrator’ of ‘dildo‘, laat staan buttplug’, staat het schaamrood bij de meeste mensen al op de wangen. Dat fascineert me. Want, dagelijks worden er online toch duizenden seksspeeltjes aangeschaft. Door jonge en oude mensen. Door stellen en singles.

13 nov. 2018 om 09:30
Loading...
Seks (en relaties)

Een broertje en zijn ieniemienie piemeltje

Ik ben seksuoloog. Dat klinkt best spannend. Maar van alle beroepen waar seks bij betrokken is, is het mijne misschien wel het minst spannende. Het zorgt er wel voor dat er bij ons thuis dagelijks over seks en relaties wordt gesproken. Een jaar geleden begon er bij ons in huis een nieuw avontuur. Mijn zoontje Bobby-Joe werd geboren. Mijn stiefdochtertje Doutzen (toen 5,5 jaar) vond dit reuze interessant en was vooral benieuwd naar zijn piemeltje…

19 okt. 2018 om 22:07

A Pocket Full Of Pink

Gratis e-book

Loading...

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK MET 160 TIPS VOOR VROUWEN.

Wat kun je doen om meer energie te krijgen? Om van die buikpijn af te komen als je ongesteld bent, hoe houd je je seksleven leuk, hoe breng je je hormonen in balans en wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt? Hoe houd je mediteren vol en hoe verminder je stress?

We vroegen meer dan 55 experts om hun drie gouden tips voor vrouwen te delen. Het resultaat is een compleet overzicht met de beste no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips om de mooiste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden. Klik op de button hieronder om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Download PDF (gratis)

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK

GRATIS E-BOOK A POCKET FULL OF PINK.

Loading...

160 no-nonsense, eerlijke en verfrissende tips voor vrouwen die zich gezond en gelukkig willen voelen. 229 pagina, geschreven door 57 experts. (o.a. Thijs Lindhout, Richard de Leth, Amber Albarda, Isa Hoes en Medina Schuurman, Wouter de Jong, Green Happiness, Charlotte Labee, Sarai Pannekoek en many more).

Waar kunnen we het e-book naartoe sturen?

Ja! *

Met het downloaden van het e-book geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.