Online women's health magazine

Online women's health magazine

Meet onze contributors

Dit zijn de dames die hun kennis, wijsheid en inzichten dagelijks met je delen.

Loading...

Life Coach, Yogadocent en Ice Queen

Verie Aarts

Als Life Coach, Yogadocent en Ice Queen geeft Verie vrouwen de kracht om hun dromen waar te maken. Dat doet ze door middel van transformerende workshops, programma's en reizen waarin yoga, koude en plezier samenkomen. Zo geeft ze regelmatig Ice Queen sessies waarin ze dappere dames meeneemt in haar ijsbad, is ze bezig met het organiseren van een winter-retraite in de sneeuw en lanceert ze binnenkort haar 1-op-1 coachingsprogramma Very YOU, waarin ze vrouwen terugvoert naar de kern van hun zijn en hiermee volop in hun vrouwelijke kracht laat staan.

Mineralen expert en suppletieadviseur

Terah Beek

Terah Beek is expert op het gebied van mineralen. Ze heeft klinische psychologie gestuurd, is natuurvoedingskundige en verdiept zich al jaren in de werking van mineralen. Niet alleen is ze gefascineerd door het mens-zijn, maar ook door een holistische aanpak naar lichamelijke en geestelijke gezondheid. Zowel in haar prive-leven als in haar werk bij The Health Factory probeert ze dat te leven en aan bij te dragen.

Loading...
Loading...

Personal Trainer & Voedingspecialist i.o.

Mirel Bosma

Mirel is Personal Trainer, geeft groepslessen op de sportschool en is bezig met de opleiding Voedingspecialist/ Gewichtsconsulent. Ze wil mensen inspireren om bewuster te gaan eten en laat graag zien dat gezond eten ook heel lekker kan zijn. Op instagram post ze prachtige plaatjes van de gezonde recepten die ze maakt.

Gezond eten kan ook héél lekker zijn.

Influencer & food blogger

Maartje Bregman

Maartje is de vrouw achter gezondereceptjes.nl. Via instagram en haar blog inspireert ze mensen om gezond, vegetarisch en superlekker te eten. Dat kan heel makkelijk zijn. Ze deelt haar favoriete ontbijtrecepten, populaire bananenbroden en andere heerlijke recepten.

Loading...
Loading...

Leiderschap consultant, Trainer & Mentor.

Leila Claassens

Leila Claassens is Leiderschap Consultant, Trainer & Mentor en zij heeft al honderden vrouwen uit Nederland en België geïnspireerd en begeleidt om de kracht, rust en controle in zichzelf terug te vinden, zodat ze weer regisseur worden van hun eigen leven. Ze organiseert masterclasses, events en trainingen voor vrouwen.

Lead Your Life. Live Your Dreams

Auteur en gezondheidsdeskundige

Hetty Crevecoeur

Hetty is auteur en gezondheidsdeskundige. Ze heeft een achtergrond in natuurgeneeskunde en orthomoleculaire therapie.

De kracht van de natuur: gewoon voor iedereen.
Loading...
Loading...

Trainer hormoonfactor & hormoon- en PCOS-expert

Anita de Haas

Anita is trainer hormoonfactor en expert op het gebied van hormonen en PCOS. Ze is mede-oprichter van Pink. Na haar eigen ervaring met PCOS begeleidt ze nu andere vrouwen met PCOS om ook hun klachten de baas te worden. Meer informatie over Anita vind je op www.anitadehaas.nl.

Orthomoleculair voedingsdeskundige

Leonie de Jong

Leonie is orthomoleculair voedingsdeskundige en heeft zich gespecialiseerd in candida.

Loading...
Loading...

Expert preventieve leefstijlgeneeskunde

Richard de Leth

Richard de Leth is Expert preventieve leefstijlgeneeskunde en eigenaar van zijn Praktijk voor Integrale Geneeskunde. Hij werkt vanuit de gedachte dat het menselijk lichaam een eenheid is waarin alles met elkaar is verbonden. Hij is auteur en een gewild spreker.

Healthcoach en Blogger

Mariët de Waal

Mariët is healthcoach en blogger. Door haar eigen ervaringen en gezondheidsproblemen, waaronder o.a. PCOS, is ze zich gaan verdiepen in écht gezonde voeding. Ze heeft er haar missie van gemaakt om andere vrouwen te helpen hun gezondheidsproblemen aan te pakken, met behulp van goede voeding en een gezonde leefstijl.

Loading...
Loading...

Schoonheidsspecialiste

Marije Dijkstra

Tijdens Marije's opleiding tot Allround Schoonheidsspecialiste was er maar weinig aandacht voor de (meestal chemische) ingrediënten die in cosmetica en verzorgingsproducten verwerkt wordt. Je huid is je grootste orgaan en dat wat je op je huid smeert komt in je bloedbaan terecht. Ze startte daarom haar blog Based on Nature.

Being natural is the closest I can get to being myself.

Orthomoleculair therapeut kPNI

Kirsten Elsdijk

Kirsten is orthomoleculair therapeut kPNI. Haar passie voor gezondheid ontstond toen ze zelf gezondheidsklachten had. Ze bezocht een orthomoleculair therapeut en voelde zich door de behandeling zo snel zoveel beter, dat ze nu anderen helpt om zich ook weer gezond, fit en energiek te voelen.

Pak de oorzaak van klachten aan, niet alleen de symptomen.
Loading...
Loading...

Oprichters BBB Health Boutique

Inge Bader en Esther de Brouwer

De zusjes Esther en Inge zijn de oprichters van bbb health boutique, een holistische gym (women only) met 10 studio's in Nederland.

Echte leefstijlverandering is alleen mogelijk door aandacht te geven aan body, food & mind.

Vegan Lifestyle Blogger

Talitha Forrer

Talitha is Vegan Lifestyle Blogger. Ze is al jaren geïnteresseerd in gezond eten en leven. Ze gelooft in de kracht voeding en inspireert je met haar blog om door plantaardig te eten goed voor jezelf en de planeet te zorgen.

Save the world, Go vegan.
Loading...
Loading...

Private Chef & Hormoon-therapeut i.o.

Lavinia Frantzen

Lavinia Cooks is opgericht vanuit Lavinia's grote passie voor (puur) eten. Ze verzorgt lunches bij bedrijven in Amsterdam en werkt als Private Chef in binnen,- en buitenland. Het is haar missie om mensen bewust te maken van bepaalde eetpatronen en hoe deze van invloed kunnen zijn op de gezondheid.

Neem alles in het leven met een schepje balans.

Orthomoleculair therapeut

Ellen Geerlings

Ellen Geerlings is orthomoleculair therapeut. Als kind wilde ze bij de politie, om complexe puzzels op te lossen en mensen te helpen. Ze had overgewicht en voelde zich niet gezond. Dat fascineerde haar en ze gooide het roer om. Ze verdiepte zich in gezonde voeding. Politieagent is ze niet geworden, maar ze lost wel dagelijks puzzels op en helpt mensen om het beste in zichzelf naar boven te halen, op het gebied van hun gezondheid.

Los de puzzel van je gezondheid op.
Loading...
Loading...

Trainer hormoonfactor & Massagetherapeut

Anne Gigengack

Anne Gigengack is trainer hormoonfactor en massagetherapeut. Ze heeft een gezonde passie voor bijzonder eten, anatomie, fysiologie en de werking van de psyche op het lichaam.

Gynaecoloog en orthomoleculair arts

Barbara Havenith

Barbara Havenith is gynaecoloog, orthomoleculair arts en auteur. In 2011 startte zij ‘Vrouwenpoli Boxmeer’, een onafhankelijke gynaecologiepraktijk waar reguliere geneeskunde wordt gecombineerd met leefstijl- en voedingsadvies. Samen met Ralph Moorman schreef ze het boek 'Hormoonbalans voor vrouwen'.

Loading...
Loading...

Oprichter Pink,

Marije Jelsma

Marije is expert op het gebied van vrouwelijke gezondheid en vruchtbaarheid. Ze is de bedenker van Pink. Met haar online programma en in haar praktijk heeft ze al honderden vrouwen geholpen om gezond zwanger te worden.

Psychosociaal therapeut

Jasper Jobse

Jasper Jobse is psychosociaal therapeut. Samen met zijn partner Janneke Robers geeft hij workshops en opleidingen in familieopstellingen.

Je moet het zelf doen. Maar je hoeft het niet alleen te doen.
Loading...
Loading...

Coach, spreker, schrijfster

Aniek Jonckers Brand

Aniek Jonckers Brand is founder van Puur Power. De afgelopen jaren heeft ze met haar 12-stappen-programma Puur Power Vrouw al meer dan 1100 vrouwen geholpen bij het ontwikkelen van een gezonde en gelukkige leefstijl. Ze inspireert vrouwen met haar eigen verhaal en laat zien dat gezond leven leuk én makkelijk kan zijn.

Je wordt een ander mens als je goed voor jezelf gaat zorgen.

Kleur-, stijl en imago-consulente

Amy Kaes

Amy is kleur-, stijl en imago-consulente en expert op het gebied van mooi verouderen. Ze laat je zien dat vooral je voeding en bouwstenen belangrijk zijn om mooi ouder te kunnen worden en er stralend uit te blijven zien.

Loading...
Loading...

urogynaecoloog

Manon Kerkhof

Manon Kerkhof is urogynaecoloog, met een bijzondere interesse in bekkenbodemgerelateerde klachten en hormonale klachten. In 2017 opende ze vrouwenkliniek Curilion in Haarlem, een expertisecentrum voor vrouwenzorg, waar zij integrale multidisciplinaire zorg levert.

Ayurveda Balanscoach

Martine Keukenkamp

Martine is balanscoach. Ze helpt vrouwen om de balans weer te herstellen in hun drukke leven. Ze heeft een achtergrond in voeding en Ayurveda en heeft zich gespecialiseerd in de rol die persoonlijke voeding en leefstijl speelt op je gezondheid.

Het geheim is.. balans!
Loading...
Loading...

Voedingsdeskundige & Hormoontrainer

Marjon Kok

Als hormooncoach en voedingsdeskundige geeft Marjon leefstijladviezen om op geheel natuurlijke wijze weer in balans te komen.

Eat well, travel often

Orthomoleculair voedingstherapeut

Marieke Kok

Marieke is natuurvoedingskundige, orthomoleculair therapeut en epigenetisch therapeut (io). Ze deelt haar recepten en de prachtige plaatjes daarvan op instagram.

Zorg goed voor je lichaam, het is de enige plek waar je zult leven.
Loading...
Loading...

Expert endometriose & orthomoleculair voedingsdeskundige

Naomi Kramer

Naomi Kramer is Endo Food Coach. Nadat ze gediagnosticeerd werd met een ernstige vorm van endometriose, ging de knop om. Doordat ze haar voedingspatroon en leefstijl ging aanpassen verminderden haar endo-klachten.

Live your Endo life!

Orthomoleculair Health & Lifestylecoach

Yvonne Kuijpers

​Yvonne ziet in haar praktijk veel mensen met een chronische ziekte, waar maar geen oplossing voor lijkt te zijn. Het is haar missie om juist deze mensen van hun klachten af te helpen en zich weer gezond en fit te voelen.

Loading...
Loading...

Orthomoleculair voedingstherapeut

Evelien Lems

​Evelien Lems is health coach en epi-genetisch therapeut io. Ze geeft presentaties bij bedrijven om de bewustwording te vergroten van je eigen invloed op je gezondheid. Ook adviseert ze in haar praktijk bij gezondheidsklachten en helpt ze je om de meest energieke en gezondste versie van jezelf te worden.

Hypnotherapeut & Stress Counceler

Miranda Meiners

Miranda is hypnotherapeut. Het is haar missie om je te laten inzien hoe je een leven creëert waarin geluk en balans centraal staan. Ze doet dit d.m.v. therapeutische hypnose sessies. Daarnaast is ze inspirator, beroepscoach, auteur bij o.a. Wendy Online en workshopleider.

Creëer een leven dat past bij jou.
Loading...
Loading...

Yogadocente, massagetherapeut en opsteller

Meike Meinhardt

Meike is yogadocente, massagetherapeut en begeleidt familie-opstellingen. Na een burn-out, zware whiplash en een lyme-infectie helpt ze nu anderen om inzicht in zichzelf te krijgen, te ontspannen en weer te kunnen zijn wie je werkelijk bent.

Met heel Meinhardt.

Psycholoog en relatietherapeut

Nynke Nijman

Drs. Nynke Nijman is psycholoog en relatietherapeut, met een specialisatie en grote interesse in seksuologie (NVVS geregistreerd). Al van jongs af aan kon ze zich verbazen over het gebrek aan kennis en misvattingen die er bestaan over seks.

Loading...
Loading...

Medisch bioloog en orthomoleculair natuurgeneeskundig therapeut.

Laura Nijman

Laura helpt moeders om hun voeding op een simpele manier gezond te maken, zodat zij zichzelf sterker, fitter en energieker voelen. Dat doet ze onder andere via haar online programma "Simpel&Gezond" en haar Gezonde Gezinnen community op facebook.

Bewust eten, leven & genieten.

Energiecoach

Kim Ooms

Kim gooide het roer om toen ze gediagnosticeerd werd met een auto-immuunziekte van de schildklier. Met voeding, leefwijze en mindset is het haar gelukt om al een aantal jaar zonder medicijnen te leven en voelt ze zich energiek en gezond. Met diverse online programma’s en in haar praktijk helpt ze vermoeide moeders om ook vol energie in het leven te staan.

Loading...
Loading...

Lichaamsgericht coach & trainer

Annemarie Paol

Annemarie is een deskundige op het gebied van zelfzorg en zelfliefde. Met haar opleidingen tot holistisch coach en body mind language coach en trainer, samen met haar persoonlijke ervaringen, begeleidt ze individuelen en groepen bij het versterken van een goed gevoel over zichzelf en een gezonde leefstijl op emotioneel en mentaal vlak. Dit doet ze in haar praktijk in Haarlem. Met haar Liefdes Lab bezoekt ze verschillende locaties in het land.

Meditatiecoach

Rachel Peeters

Rachel is Yoga Nidra Meditatiecoach. Dit is een bijzondere vorm van een geleide meditatie waarbij je in een staat komt tussen wakker zijn en slapen. Een sessie van een half uur staat gelijk aan 1-4 slaap!

Your body and mind need real rest and meditation is a perfect tool for that.
Loading...
Loading...

Health coach

Lilian Peters

Lilian is health coach en vorig jaar heeft ze het roer omgegooid. Ze besloot om haar passie te volgen en te doen wat ze écht leuk vindt; vrouwen met een drukke agenda inspireren, motiveren en begeleiden om gezonder te leven.

Vrouwencoach

Janneke Robers

Janneke begeleidt vrouwen in het ontdekken van de kunst van hun eigen vrouw-zijn. In haar werk combineert ze ademhalings- en visualisatietechnieken, (sensueel) lichaamswerk, vitaliserende qigong, taoïstische oefeningen en de kracht van helende aanraking met haar kennis van ontwikkelingspsychologie en het vrouwelijk lijf.

Loading...
Loading...

Maatschappelijk werker Revalidatie en Palliatieve zorg

Sascha Schefferlie

Sascha Schefferlie is maatschappelijk werker met de specialisatie 'Creativiteit in de hulpverlening'. Ze helpt vrouwen bij het maken van de juiste keuzes in hun sociale leven, relaties en werk.

Psycholoog en Newborn Mom Coach

Simone Scherpenzeel

Met haar bedrijf PSY.MOON helpt Simone als Psycholoog en Newborn Mom Coach op een toegankelijke manier nieuwe moeders balans (her)vinden tijdens of na de zwangerschap. Het is haar passie en missie om taboes omtrent zwangerschap en het moederschap bespreekbaar te maken.

"Niet het wegnemen van de intense emoties, maar het leren omarmen ervan maakt dat vrouwen groeien."
Loading...
Loading...

YogaTrainer en vitaliteitscoach

Esther Schippers

Esther is oprichtster van 100%YOGA. Op de yogamat is ze het gelukkigst, vrij van fysieke of zelfbedachte beperkingen. Yoga leerde haar om haar lichaam te accepteren en ernaar te luisteren. Esther is de enige yogatrainer in Europa die live online yogalessen uitzendt mét live interactie in Full HD.

Yoga. Anytime. Anywhere.

Mindfulness Trainer, Running therapeut, Ademcoach en Yin Yoga docente.

Kelly Schockman

Kelly heeft mindfulness en fysieke beweging in haar bedrijf samengevoegd tot een formule voor vrouwen om ’less stress en more happiness’ te ervaren. Tijdens een burn-out ontdekte ze haar passie om vrouwen te bewegen richting zelfzorg-expert: mind, body & soul. Daarnaast heeft Kelly, samen met collega Verona de Waal, een nieuw en uniek Selfcare Running concept voor vrouwen gelanceerd: SlowRun®.

Loading...
Loading...

Energetisch therapeut en Pranic Healing docent.

Isabel Sips

Isabel Sips is energetisch therapeut en Pranic Healing docent. Energie, bewustwording en meditatie hebben altijd een grote rol gespeeld in haar leven. Zij is ervan overtuigd dat energie de basis is van alles.

Energie is de basis van alles.

Yogadocente

Sabrina Soebhan

Sabrina is yogadocente, gespecialiseerd in stressreductie in het bedrijfsleven. Daarnaast geeft ze yoga,- en pilateslessen bij verschillende sportscholen en yogastudio's en organiseert ze yogavakanties in het buitenland.

Everything is om.
Loading...
Loading...

Zelfliefde en soulpower expert

Annemiek Stam

Annemiek is zelfliefde en soulpower expert. Als Life Coach helpt zij jonge vrouwen te empoweren door het ontwikkelen van meer zelfliefde en het ontdekken van hun soulpower. Zo kunnen zij hun dromen waarmaken. Met deze missie lanceert Annemiek binnenkort haar online programma 'Soulpower op Sneakers, the 12 week program’. Daarnaast geeft Annemiek Do-In Yoga, gebaseerd op de filosofie van het Taoïsme en de TCM.

Orthomoleculair therapeut & DetoxQueen

Romana Switzer

Romana is orthomoleculair health & lifestylecoach en expert op het gebied van afvallen en detoxen. Ze begeleidt vrouwen naar een gezonde lifestyle, zodat ze weer fit, slank en energie in het leven staan.

Iedereen kan een healthy en happy lifestyle leven.
Loading...
Loading...

Freedom Coach

Dieke ter Weel

Dieke is Freedom Coach en met haar bedrijf FreedomSeekster bevrijdt ze vrouwen van schaamte. Ze helpt ze met het ontwaken van hun natuurlijke, vrouwelijke kracht door middel van workshops, online cursussen, groepstrainingen en coaching.

Darmtherapeute

Martine Trouw - Willems

Martine is Darmtherapeute. Ze zorgt ervoor dat vrouwen met klachten zoals een opgeblazen buik, PDS, (voedings)intoleranties en weinig energie, gezondere darmen krijgen.

Loading...
Loading...

Diëtist, toegepast psycholoog en auteur.

Eveline van de Waterlaat

Eveline van de Waterlaat is diëtist, toegepast psycholoog en auteur van het boek ‘Nu afvallen en nooit meer aankomen’. Ze is gespecialiseerd in de psychologie van het afvallen en op gewicht blijven. Ze helpt vrouwen die worstelen met hun gewicht om weer vol zelfvertrouwen in de spiegel te kunnen kijken.

Minder kilo's, meer grip op je eetgedrag.

Hormoon- en gewichtsexpert

Francisca van den Berg

Francisca heeft zichzelf de afgelopen jaren van accountant naar hormoon- en gewichtsexpert getransformeerd. Hormonen en het vrouwelijk lichaam vindt ze het fascinerendste wat er is. Met haar kennis en persoonlijke ervaring wil ze graag bewustwording bij vrouwen over hun hormonen teweegbrengen. Dat doet ze in haar praktijk en online met diverse programma’s.

Loading...
Loading...

Voedingspsycholoog en Acceptatie en Commitment Therapeut Drs.

Diana van Dijken

Drs. Diana van Dijken is gespecialiseerd in voeding en de psychologie achter eten. Ze is expert in het begeleiden van vrouwen met gewichtsproblemen en eetproblematiek. In haar praktijk begeleidt zij vrouwen die graag een gezonde relatie met eten en zichzelf willen ontwikkelen. Ze laat vrouwen stap voor stap hun eetgedrag veranderen door te kijken naar de achterliggende redenen om te overeten. Wil je ook een gezonde relatie met eten? Kijk dan op haar website.

Founder Skin District

Marlous van Meeuwen

Marlous van Meeuwen is founder van Skin District, een webshop en salon met een Clean Beauty Concept en een holistische aanpak. Alle producten waarmee ze werkt zijn non-toxic. Daarnaast kijkt Skin District niet alleen naar de huid van buitenaf, maar ook van binnenuit; een mooie huid is een gezonde huid. Die krijg je door de juiste behandeling te combineren met voeding en ontspanning.

Clean beauty zou de regel moeten zijn, niet de uitzondering.
Loading...
Loading...

Menstruatiementor, Hormoon- en voedingscoach

Saskia van Ommen

Saskia van Ommen is menstruatiementor, hormoonfactortrainer, voedingscoach en inspirator voor vrouwen. Ze laat vrouwen de positieve impact van hun cyclus en hormonen ontdekken. Dit zorgt voor vrijheid, plezier en groei in hun leven én business. Ze heeft het boek "Hoe overleef ik mijn menstruatie?" geschreven en een online omgeving ontwikkeld waarin vrouwen grip op hun cyclus en hormonen krijgen.

Ontwikkelaar en eigenaresse van Loïs Lee Pure Skinfood

Debbie van Weelden

Debbie van Weelden is de bedenker, ontwikkelaar en eigenaresse van Loïs Lee Pure Skinfood. Een (geweldige!) huidverzorgingslijn met alleen de puurste ingrediënten uit de natuur.

Loading...
Loading...

Hormooncoach

Claudia Vesters

Claudia is gewicht-, hormoon- en leefstijlcoach. Zij leert 35+ vrouwen hoe ze hun gewicht, hormonen en leefstijl in balans krijgen. Zodat ze hun overtollige kilo's kwijtraken, meer energie krijgen en nooit meer een dieet hoeven te volgen.

Leven zonder dieet.

Wil je op de hoogte blijven?

Ontvang max 4x per maand onze nieuwste artikelen en tips in je mailbox.

Ja! *

Door me aan te melden geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

Deel deze pagina

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK