Online women's health magazine

Online women's health magazine

Nieuws

10 feb. 2019 om 09:43

Themaweek: je eerste (grote) liefde.

Loading...

Van 11 - 18 februari staat Pink in het teken van je eerste (grote) liefde.

03 jan. 2019 om 19:20
Door Kim Ooms

Instagram-Story takeover door Kim Ooms.

Loading...

Op vrijdag 4 januari worden de Pink Instagram Stories voor een dagje gemaakt door energiecoach Kim Ooms.

02 jan. 2019 om 12:02

Winactie! Workshop Cosmopolitan Pleasure Toy Collection.

Loading...

Oeh La La! We trappen het nieuwe jaar af met een hele leuke en een tikkeltje spannende winactie! Een workshop van de Cosmopolitan Pleasure Toy Collection. In je eigen huiskamer, voor jou en je vriendinnen.

13 dec. 2018 om 16:47

Hoe noem jij je lady parts?

Loading...

Mannen hebben een piemel. Lekker duidelijk. Stoere jongens of mannen in een macho bui noemen hem pik. Nette mannen noemen hem penis. Maar, het blijft een piemel. Voor ons geslachtsdeel zijn er verschillende benamingen in omloop. Vagina, yoni, vulva, kut, muts, doos, poes, punani, muis, plasser, spleetje, voorbips. Lekker onduidelijk.

17 nov. 2018 om 10:19

Koud douchen; ik kan het. En jij ook!

Loading...

Haren gewassen, geschoren, gewassen... het is tijd om de kraan terug te draaien naar standje koud. Heerlijk! Omdat ik (Marije) weet dat ik me daarna energiek en fit zal voelen. En best een beetje trots op mezelf zal zijn omdat het me nu eindelijk lukt om 5 minuten koud af te douchen.

13 nov. 2018 om 14:02

Facebook live met candida-expert Leonie de Jong

Candida. Je denkt waarschijnlijk meteen aan zo'n vervelende, enorm jeukende, vaginale schimmelinfectie. Maar wist je dat candida veel meer is dan dat? Het is een woekerende schimmel in je lichaam die zorgt voor veel klachten. Vermoeidheid, haaruitval, huiduitslag, een onregelmatige stoelgang; candida kan de oorzaak zijn.

In een facebook-live uitzending op maandag 19 november, 10.30 uur legt orthomoleculair voedingsdeskundige en candida-expert Leonie de Jong jong uit wat candida is en hoe je er vanaf kunt komen. Zodat je je weer snel gezond en fit voelt.

Like wearepink.nl op facebook om de live te kunnen bekijken. Lukt het niet om om 10.00 uur te kijken? No problem, je kunt de video op een later moment terugkijken.

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK