Online women's health magazine

Online women's health magazine

Blog

Claudia Vesters

Claudia is gewicht-, hormoon- en leefstijlcoach. Zij leert 35+ vrouwen hoe ze hun gewicht, hormonen en leefstijl in balans krijgen. Zodat ze hun overtollige kilo's kwijtraken, meer energie krijgen en nooit meer een dieet hoeven te volgen.

Leven zonder dieet.
Lees meer over Claudia
Categorieën
Alle artikelen
Lees ook
Niet meer snaaien door meer te eten.20 mei 2019 06:00
Ruim je eetgewoontes op om weer lekker in je vel én je kleding te zitten.19 jul. 2019 06:30
De power van je mind.22 jul. 2019 06:00
Mindset

Focus op dat wat je wél wilt.

07 okt. 2019 om 07:30

Hoe vaak staan jouw gedachtes je in de weg om je doel te bereiken? Wist je dat je gedachtes het grootste obstakel zijn om bij de club van vitale vrouwen te gaan horen?

Loading...

Alle ervaringen die je tot nu toe hebt gehad, ervaringen met verschillende diëten, zijn verankerd in je gedachten. Ze zitten ergens in je hoofd verstopt, klaar om tegen je te gaan praten op het moment dat je weer eens baalt van je lichaam. Op zo'n moment dat je op de weegschaal stapt en schrikt van het getal dat je ziet.

Je gedachtes overtuigen je er bijna van dat echt slank worden en bruisen van energie niet voor jou is weggelegd. Jij hebt nou eenmaal pech met een lijf dat niet wil afvallen.

Oude gedachtes zijn je verleden.

Dit zijn je oude gedachtes. Oude ervaringen die getransformeerd zijn tot jouw overtuigingen. Gelukkig, ja echt gelukkig zeggen ze niks over de toekomst. Ze zijn het verleden en de toekomst is nog helemaal blanco. Hoe zou het voor je zijn als je deze oude gedachtes bedankt en je gaat richten op wat je wél wil gaan bereiken, hoe jij je wél wilt voelen?

Focus op wat je wilt.

Pak een schrift en schrijf op wat je wilt bereiken. Hoe je je wilt voelen. Schrijf hoe je wilt dat je leven er in de toekomst uit zal zien. Wat doet, eet en drinkt de vrouw die jij wilt zijn? Hoe zijn haar vakanties, werk, haar leven?

Als je dit hebt uitgeschreven kan je meteen beginnen met leven als de vrouw die jij wilt zijn. Kom in actie en word de Femme Vitale die bruist van energie en weer lekker in haar vel en haar kleding zit.

Dit artikel is geschreven door Claudia Vesters.

Hoe wil jij je voelen?

Deel dit artikel


Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK